torsdag 5. januar 2012

Dag 4

Og hva skal jeg blogge om i dag som det er "hviledag"?  Hva med alle kommentarene etter avisoppslaget i går?  Litt trim ble det helt ufrivvilig i lunchen i dag.  Vi lo så fælt  av alle kommentarene som kom at magemusklene fikk kjørt seg.  God humør passer jo inn i opplegget.

Stekte poter, stekt kyllingfilet i biter, mais og brokkoli i passe porsjon.  Ja............ det er vel også godkjent. 

Strikker jo selvfølgelig litt også.  Dette skal bli et stort og tykt sjal, fullt av fletter.  Det blir såpass stort at det skal hekles hempe foran og settes på en knapp.  Da kan det brukes som en slags poncho også.  Elsker fletter, men er jo ikke akkurat så veldig sosial mens jeg strikker så det tar tid før dette er ferdig.
Også Georgia-jakken jobbes det på om dagen.  Ja faktisk er den straks ferdig.  Igjen............. det er jo den jakken jeg har strikket tidligere, rekt opp, og satt igang igjen.  1/4 arm igjen før den kan kalles ferdig. 
Symaskinen har hatt noen dagers pause nå, men planene er klare for helgen.  Liker å holde på i noen timer av gangen når den og broderimaskinen er i gang. 

Når det gjelder trening så blir det enten intervalltrening eller styrketrening i morgen.  Jeg ser an hvor mye is det er i bakken jeg evt skal løpe.  Har et alternativt sted å løpe også, men der er det litt brattere enn jeg ønsker nå første gangen.  Skal jo ta i, men skal jo klare å gjennomføre også.  ( og helst være et gående menneske på lørdag også )

Takker for alle hyggelige tilbakemldinger her, på sms og på Facebook.  Moro er det, men fremdeles kjenner jeg at jeg blir flau når jeg ser for meg avisoppslaget

1 kommentar:

  1. Ingen grunn til å være flau, nei! Det er forresten bra å få trimmet lattermusklene... det kjennes i magen (også) ;-)
    Lykke til med treningen :-)))

    SvarSlett