søndag 21. november 2010

Søndagskos

Greit vær og snø.....................moro.  Vi tok oss en tur på golbanen og koste oss i snøen.  Blant annet brukte vi godbiter som skulle søkes opp i snøen.  dermed ble ansiktsformen litt ennerledes enn til daglig.


Etter masse lek med to store, morsome hunder kunne vi bruke resten av dagen til å kose oss på syrommet.  Jeg har en innrømmelse å komme med.......................  jeg er sportsfrik.  Og ettersom jeg ikke har TV på dette rommet, så gir jeg med dette en stor honør til NRK som sender all vinteridrett direkte på nettTV.
Jeg har endelig funnet igjen de halvferdige spisebrikken fra AnnaKa.  Jeg synes disse er såååå fine.  I dag ble de så godt som ferdig.  tror bare jeg skal gå å kjøpe litt farge til kinn og inne i ørene så de ser litt friskere ut.  Så er det lukkekant, og vips så kan julen komme til hverdagsspisebordet vårt.

Så til slutt en stor klem til min kjære mann.  Full oppdekning med pinnekjøtt og alt tilbehør til meg, mine barn med damer og en kamerat.  Gjett om vi har kost oss.

1 kommentar:

 1. Oj, så vacker Caddie har blivit.

  Ni verkar ha snö liksom oss. Det är tur att vi har en ras som gillar vinter.

  Många hälsningar
  från

  Carina, Sune, Herbert & Kalle

  SvarSlett