fredag 19. november 2010

Kurs

Jeg har bestemt meg for å holde kurs til våren.  Her er bilde av det kurset de spesifikt har bedt om i butikken.
Jeg er ikke sikker på om jeg fremdeles har modellen.  Kjellerboden må nok ryddes og letes litt i.  Har et håp om at den er der, men sist vi flyttet så ga jeg bort nesten alle modellene og arbeidene mine til Røde Kors som skulle ha en auksjon.
Uansett så må jeg friske opp mønsteret og sømmen og quiltingen av dette.  Har også laget en mindre utgave som passer bra som løper på bordet.  Gleder meg til å plukke opp stoff og komme igang.

Jeg har forresten et arbeid nesten ferdig i maskinen.  Restene fra veggteppet til gjesterommet har blitt til en ny løper til spisestuebordet.  Bilde kommer i løpet av helgen.

Har vel glemt å si at kurset blir holdt hos Nåløyet på Ski.  Hvis noen har lyst til å delta (krever at du kan bruke skjæreutstyr) Så kan jeg gjerne sette dere opp som interesserte i kursboken der ute.  Er dere flere så er jeg mobil og kan holde kurset andre steder.  Passer til 3 kvelder eller en helg.  Mye smart å lære samt litt ekstra vedr. maskinquilting for de som ikke har gjort det tidligere.

Kurset heter Stjernebuer.

7 kommentarer:

 1. Lukka til med spanande kurs! ;o)

  SvarSlett
 2. For et flott arbeid. Lykke til med leting og med kurs.

  SvarSlett
 3. For en nydelig modell.Lykke til med kurset

  SvarSlett
 4. Skulle gjerne ha bodd der. LYKKE TIL. :)

  SvarSlett
 5. Et kjempeflott teppe i nyyyyyyyyyyyydelige farger :-)

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige kommentarer. Jeg gleder meg til å lage en ny modell

  SvarSlett
 7. Nina, så flott! Tar du kontakt med meg?

  SvarSlett