torsdag 26. september 2013

Trekanter - går aldri av moten

Det kan virke som trenden innen patchwork går mot enklere mønster om dagen.  Jeg har i dag derfor funnet en superenkel instruksjon på trekantsøm. 
Jodi Nelson står for dette flotte arbeidet.  Hedre den som hedres skal.


Utgangspunktet for puten er:

9 stk  5" x 5" mønstret stoff  ( 5 inch er 12,7 cm.  Rund opp til 13cm hvis du syr med cm mål)
9 stk  5" x 5" lyst stoff
+ stoff til baksiden av puten, duken, eller hva du måtte ønske å lage.

Instruksjonen er så god at du trenger ikke kunne engelske sømutrykk.  Følg bildene, så er jeg sikker på at du vil klare å sy denne.  Og skulle du ikke få det til:  legg igjen en beskjed her inne, så skal jeg forsøke å oversette og forklare.

HER finner du instruksjonene

Samme dame hadde en lignende instruksjon ute på Moda Bake Shop.  Da som løper o.l. til jul.  Den instruksjonen finner dere hos Moda Bake Shop


De forskjellige instruksjonene vil etterhvert være å finne på siden til Quilteriet, men den er ikke ferdig ennå.  Den er i grunnen ikke påbegynt, men jeg skal komme igang snart og legge inn informasjon om hva som skjer der.

Ønsker alle en flott dag videre og håper dere liker instruksjonene jeg kommer til å legge ut fremover.  Jobber også med egne gratiskurs + lengre kurs som vil holdes i leide lokaler.  Men igjen............. kommer tilbake til dette.  Er veldig oppglødd og full av ideer i forhold til at jeg har latt Quilteriet gjennoppstå.

1 kommentar:

  1. Koselig pute du hadde her :-) Fine farger på den ..

    SvarSlett