lørdag 28. september 2013

Ferdig!!!

Da jeg var i USA kjøpte jeg et mønster med medfølgende stoffer til en løper.  Jeg gjorde det rett og slett fordi jeg hadde kjøpt linjalen som skulle brukes rett før vi reiste.


Denne løperen ga meg litt problem.  Da jeg hadde quiltet midten og skulle begynne på kanten rundt, var denne så buklete og stygg at jeg rett og slett måtte sprette den av igjen.  Planen var å sy den på igjen, men jeg forsto fort at det ikke ville bli bra.
Jeg hadde nok ikke vært nøye nok da jeg la de tre lagene sammen så det var for mye bukler som ikke kunne gjøres noe med.
Så hva gjør man da?????      jo, man skjærer bare ned kantstoffet og syr det på som en lukkekant i stedet.   Synes i grunnen det funket ganske så bra.

Fikk meg en god tur i skogen i dag.  Formen er ikke akkurat bra om dagen, men litt turgåing får jeg til  :-)
Se de merkelig, orange soppene jeg datt på.  De var nesten mer fargesterke i virkeligheten enn jeg klarte å fange med mobilen.


Denne stubben hadde pyntet seg i dag.  Da jeg gikk der for et par-tre dager siden var det ingenting, men i dag var lørdagsstasen på.


Jeg nevnte at formen ikke er så bra om dagen.  Aner ikke hva det er, men nok prøver er tatt før hodet skal på MR.  Virker som legen i alle fall tar det på alvor.  Vi får se hva disse prøvene viser.  Finner de ikke noe, hadde han lyst til å sjekke ut Borelia.  Han syntes mye hadde tegn på noe sånnt, selv om det er vanskelig og deffus sykdom.  Men vi får se.  Er i alle fall i god gang med utredninger, så jeg tar en dag av gangen og har det ganske greit.

Fant et søtt bilde fra mars 2010.  Caddie, sliten valp på 3,5 mnd.  :-)  Ønsker alle en god helg med dette bilde

2 kommentarer:

  1. Håper det IKKE er Borelia, men noe som er greit å kurere! God bedring :-)
    Fantastiske sopp-bilder!

    SvarSlett
  2. Håper ikke det er Borelia jeg heller Gudveig, men tenker ikke så mye på det. Kommer meg gjennom dagene greit og satser på at de finner ut noe, før eller senere

    SvarSlett