torsdag 23. februar 2017

Vår i lufta

For en utrolig mild vinter vi har hatt så langt.  Det dukker vel opp litt mer snø, men man kan jo nesten lukte våren ute om dagen.  Det er nesten så jeg tar meg i å titte etter sånne:
Nei...................... de er ikke her jeg bor ennå, men man kan jo drømme om at det ikke er så lenge før de stikker hodene opp.


Det har ikke vært så mange ferdigstillelser i det siste, men mye på gang.  Både klessøm, lapper og broderi.
Her er noe som er ferdig og levert videre.  De er beregnet til bruk i stellebagen til det kommende, nye barnebarnet  :-)
 De er på størrelse med et A4 ark og er laget etter ide fra AnnAKa.  Modellen hennes heter Anna Sminkepung.


Quilteboken, skrevet av Tula Pink og Angela Walters sto på ønskelisten til jul, men dukket ikke opp under treet.  Denne skulle jeg ha, så bestilte den selv fra Amazon.  Som mange med meg, er det jo lett å legge en ting eller to til i handlevognen og ettersom jeg er i skikkelig broderimodus ( håndbroderi, ikke maskin )  om dagen , måtte jeg bare ta med meg Vintage Stitching også.  Så mange artige vintagetegninger som man kan overføre til stoff og brodere.  Jeg har allerede tegnet opp noen, men skal gjøre ferdig paraplybroderiet mitt før noe annet skal startes på.  Broderi tar jo unektelig ganske mye tid.


Så.............................. tralala.  Overlockmaskinen er oppgradert.    Det har aldri vært noe problemer med min Elna 644 Pro, men nå har jeg brukt den i noen år og synes det mangler noen småting som jeg nå slipper å irritere meg over.  Alle som har prøvd en overlock, vet at det å tre den kan være skikkelig frustrerende.  Dette vidunderet trer seg selv !!!!!!!  Den har også automatisk trådspenning.
 
  I tillegg  har man wavesømmen som er en super kantsøm.  Jeg har ikke fått prøvd denne ennå, men skal leke mer med maskinen så jeg kan utnytte alle mulighetene.
Wavesøm 


Stormaskinen min, Janome Horizon 12000 er litt småsyk om dagen.  Denne meldingen kommer stadig vekk samt at den lager en lyd, som andre ikke hører, men som jeg, som kjenner den, vet at ikke skal være der.  Så den er kjørt til Drammen for litt rekreasjon og oppgradering.  Håper den er 100% frisk når den kommer tilbake om en uke eller to.Innimellom låner vi det eldste barnebarnet og har litt kos.  Denne uken var det Besten som fikk mye omsorg.  Han ble pakket inn med alt av tilgjengelig materiale.  "Besten må ikke fryse".
Og frøs gjorde han helt klart ikke.

Det er like før kursstart på både det ene og det andre kurset nå, samt årsmøte i Norsk Quilteforbund i slutten av mars.  Så den kommende måneden kommer til å fyke avgårde og før jeg vet ordet av det er påsken her.  Og når påsken kommer er det vår og da dukker nok hestehoven frem.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar