mandag 27. juli 2009

Jeg har litt bedre tid enn vanlig å surfer en del. Dermed finner jeg jo utrolig mye jeg ønsker å begynne på. Har allerede bestemt å strikke kjole i en Along på Hobbyboden. Her er modellen. jeg har ikke bestemt meg for hvilket garn eller farge jeg kommer til å strikke den i, men undersøker litt rundt Regia Silk. Mønster finnes i boka Knit So Fine (se bilde i et tidligere innlegg her.
Jeg fant plutselig mange nye fine oppskrifter på ravelry, og da jeg sjekket dem var det bilder fra høstutgaven av Interweave Knits. Svingte innom siden og fant ut at dette bladet måtte jeg bare forhåndsbestille. det er jo så ofte utsolgt, at jeg tenkte at denne gangen skal jeg være tidlig nok ute.
Denne tunikaen i Alpakka kan det nok være fare for at dukker opp på pinnene mine litt utover høsten.

2 kommentarer:

  1. Gleder mig til Interweave knits kommer i posten.'Hvorfor abonerer du ikke på det? jeg ab. også på interweave crochet, og spinn-off.
    De bladene slår alle blader- synes nu jeg. Rowan køber jeg også hvis jeg synes om indholdet- og /eller Rebecca (tysk M/ med engelsk tekst)

    SvarSlett
  2. Jeg abonnerte, men det året fant jeg ut at jeg ikke strikket noe fra bladet. Selvfølgelig finner jeg masse nå som jeg ikke abonnerer mer, så jeg får vurdere om jeg skal begynne igjen. Det er har vært utrolig mye flott de siste par utgavene synes jeg.

    SvarSlett