torsdag 16. juli 2009

Flere prosjekt og kanskje ny hobby?


Det er som sagt litt stille på jobben nå i fellesferien så jeg bruker en del tid rundt på nettet. Jeg blir stadig så imponert og litt misunnelig på alle de som virkelig kan bruke fotoprogrammene og lager de mest utrolige sider, kort, bilder o.l.
Har lenge ønsket at jeg var mye flinkere, men har sjelden tid og ikke minst tålmodighet til å sette meg ned å lære meg nye program.

Men....................... nå vil jeg teste ut Photoshop. Fant en 30 dagers prøveversjon som jeg har lastet ned og skal leke med.
Jeg har falt for det som visstnok heter digi-scrapping. Ta en titt på bloggen til Hege og la deg imponere.

Sniker med meg litt garn på jobben også. Kjolen jeg holder på med ble litt stor og varm å holde på med, så jeg fant frem pinner og nytt garn til vesten fra Feminin Knits (se lenger ned på siden)

Det er vanskelig å finne et navn til fargen på garnet. Den er nok mer grønn enn det kommer frem på bildet, men likevel kan den ikke kalles grønn.Turkis/grønn/lyseblå. Tror i alle fall den kommer til å bli strålende lekker. Garnet er litt tykkere enn oppskriften tilsier, men modellen er såpass enkel at det går seg nok til.

1 kommentar:

  1. Jeg bruker Photoshop på jobb som journalist, og har bare lært meg de "kjedelige" teknikkene som handler om å forbedre fotografier. Men det aner meg at det er en trillion muligheter for kreativ utfoldelse. Yngstedatteren vår har lekt seg fram til masse spennende resultater - kanskje jeg må be om et sommerkurs?
    Lykke til i dine eksperimenter!
    PS - plaggene du strikker seg kjempefine ut.
    Pludrehanneklem

    SvarSlett