torsdag 17. januar 2019

Småsøm

Jeg bedriver UFO sying og strikking om dagen.  Enkelte ting blir av ukjente grunner ikke ferdigstilt, men nå om dagen er jeg litt i siget på å ferdigstille diverse.

Først ut er disse sokkene, som jeg ikke engang kan huske at jeg har påbegynt.  De er strikket i Sterk og mønster aner jeg ikke, men vil tro det er litt lett blanding av strikkeoppskrifter fra Drops.
Ikke et revolusjonerende  arbeid, men jeg er ikke så glad i å strikke sokker, men elsker å bruke ullsokker.  Sterk er et mykt og godt garn så jeg er fornøyd med disse, uansett.


Jeg er stadig innom siden til Noodlehead.    De har utrolig mange flotte mønster på vesker, sekker o.l..
Jeg har lenge hatt penalmønsteret liggende, og under litt rydding hadde jeg også klippet klart og quiltet en del stoff til dette prosjektet.  Da var det bare å få i glidelåsene og gjøre sluttarbeidet.

Her er resultat.  4 nye penal eller hva man nå har lyst til å bruke dem til.  Jeg har allerede et fra tidligere i vesken min med diverse småting som ellers ville rast rundt, men som nå ligger greit på plass i denne.


I dag har det blitt strikkepinneetui.  Jeg er så lei av å lete etter riktige pinner i roteboksen, så nå skal det bli orden.  Dette er riktignok ikke noe som har ligget lenge, tvert i mot.  Det er bare et par dager siden jeg kjøpte mønsteret fra Timotei.
 Her kan du gå inn å kjøpe mønsteret.  Enkelt å følge og gode instruksjoner.  Anbefales


 Og her skal det bli ryddig  :-)   Jeg vurderer å skrive pinnestørrelse på lommene, men venter litt til jeg ser om kanskje enkelte størrelser skal få to lommer.  Det er unektelig enkelte som brukes oftere enn andre.

Da tenker jeg at UFO kassen skal få besøk igjen, så får vi se hva som gjemmer seg der og som forhåpentligvis roper om å bli ferdigstilt.

1 kommentar:

  1. Strikkepinne etuiet ble flott. Jeg kjøpte mønsteret for flere år siden, men både mønster og stoff havnet i ufo boksen. Kanskje på tide å gjøre noe med det.

    SvarSlett