onsdag 24. juli 2013

Sommer !!

Det er sommer og jeg prøver å NYTE hvert minutt.  Er på jobb på dagtid, men hva gjør vel det når vi har laaaaange, deilige sommerkvelder som kan nytes ute.

Har fått ferdig noen spisebrikker som har ligget veldig lenge.  Mange år faktisk.  Husker ikke helt hvorfor de ble liggende, for jeg synes jo de er kjempefine.


Det begynner å nærme seg termin for sønn og svigerdatter og jeg kjenner at jeg blir mer og mer spent.  Tenkte jo at jeg var ferdigstrikket for de første 3 mnd, men disse måtte jeg bare få på pinnene.

Er de ikke nusselige?  Vil passe perfekt til en rosa kjole jeg har blogget tidligere, strikket i samme garn.
Nå er et par "babyboots" straks ferdigstrikkede.  Sååååå utrolig moro å lage disse små tingene som jo blir ferdige på null time.

Til meg selv har det blitt lite eller ingenting i det siste, men her om dagen falt jeg bare pladask for en strikket kjole jeg fant på Ravelry.com    Litt varmt å sitte å strikke kjole i alpakka nå om dagen, men måtte bare få den på pinnene i går.  Skikkelig morsom strikk hvor man strikker forskjellig strukturer og retninger samtidig.
Kjolemønsteret heter Louvre og er fra Verena.  Det er vanskelig å finne bilder som viser strukturen i strikken, med trekanter nedover og oppstrikket bred kant nede , men her er et bilde som kanskje viser litt av strukturen.  Dette er ikke mitt bilde, men lånt fra prosjektsiden til den som har laget mønsteret.


Min kjole er i lys blågrå med brunt som de mørke "kantene" nedover på hver side.  Denne har jeg tro på at kan bli masse brukt til vinteres.  Vanligvis er alpakka for varmt for meg, men uten armer og åpen oppe, er nok denne 100% brukelig ( i alle fall når det kommer til varme, fasong er jo noe annet )

1 kommentar:

  1. Såå mye fint det var her. Koselige spisebrikker :-)
    Fin dag..

    SvarSlett