onsdag 22. mars 2017

Snart på vei

På vei?   Ja, på vei til Sundvollen for å delta og jobbe på Årsmøtet til Norsk Quilteforbund.  Jeg gleder meg vilt og uhemmet.  Skal bli så gøy å se den flotte utstillingen, alt det flotte som blir lagd på kurs og generelt kose meg sammen med likesinnede.

Blir jo ikke noe søm denne helgen, men masse påfyll av quiltevitaminer.

Jeg må forresten vise dere hva jeg fant på parkeringsplassen her på Oppegård for to dager siden.

JA............ nå er det vår helt på ordentlig.  Det er så deilig.

I tillegg er et skjedd masse annet den siste måneden.  Det største av alt er at jeg har fått nok et barnebarn.  For en drøy uke siden kom vakre Hedda til verden.  Tenk......... jeg er nå bestemor til 3 flotte skapninger.  Gleder meg til å bruke masse av tiden min på disse vidunderene.

Så er det Longarmmaskinen min.  Den er solgt.  Litt merkelig å selge den nå som jeg faktisk begynte å bli ganske så flink til å bruke den, men..............  Jeg mistet jo lokalet jeg hadde den i sist sommer og flyttet den hjem.  Syrommet mitt hadde plass til den, men alt ble helt villt trangt og like koselig.  Jeg har sett på lokaler, men rundt her er det så utrolig dyrt at det faktisk ikke ble aktuelt.
Jeg merket at jeg var mindre og mindre inne på koserommet mitt.  Det var trangt og rotete pga av plassmangel.
Har tenkt og tenkt, og bestemte meg for at Longarmen måtte ut.  Jeg vil ha tilbake syrommet og sygleden.  Trodde jo at det skulle ta noen måneder å få den solgt, men en dag og den var solgt, to dager til og den var ute av huset.  Håper den nye eieren får masse glede av den.

Nå har jeg syrommet mitt tilbake igjen.  Skjærebordet har fått plass og det har fått nye ben som gjør at jeg kan heve og senke det enkelt ( strøm).Jeg er bar så glad for at koserommet mitt er tilbake igjen selv om jeg helt sikkert kommer til å savne Longarmen innimellom.  Innrømmer at plassen under det store bordet ikke er like tom som da bildet ble tatt, men ellers har jeg gulvplass og koser meg

Denne var morsom.  Det er det nyeste gratismønsteret til Sew Kind og Wonderful
 Quiltingen er godt igang.  Det vil ta tid for det er mange, mange detaljer.  Men...... jeg har jo ikke dårlig tid.  Skal kose meg videre med denne.Snart påske.  Gult er ikke noe som flommer over hjemme hos meg.  Ikke i stoffhyllene heller, men jeg fant da noen.  Det er ikke påskegult, men gult og skal få være med på hytta i påsken.  Nok en gang Sew Kind of Wonderful.  Ikke et spesielt mønster, men utgangspunkt i deres teknikk og linjal.

Så kommer vi til Delilah-klubben.  Dette er virkelig langt utenfor min komfortsone.  Sømmen i seg selv er grei og morsom, men igjen ser jeg at Jen Kingwell ikke er min greit.   Det er ingen overraskelse, jeg visste dette, men vil utfordre meg selv og skal kose meg en gang i måneden hos Kathrines Quiltestue og sy teppet som heter Delilah.

Her er første månedes blokk.  Det skulle være to av dem, og jeg er ferdig og klar til neste blokk i april.Da.......... må jeg pakke bilen og sette nesen for Sundvollen.  Kanskje vi sees gjennom helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar