søndag 19. februar 2012

Flere produsert

En fin søndag ved symaskinen og ute på tur i finværet.  I tillegg et besøk hos foreldrene mine.  Pappaen min ble 82 år på fredag, men han er så dårlig at noen feiring ikke var aktuelt.  Heldigvis legges ahn inn på sykehus i morgen og skal opereres onsdag, så da krysser vi fingrene og håper det blir greiere etterpå når opptreningen er ferdig.

Men.......... som sagt.  Symaskinen har jobbet i dag også.  flere mobiletui ble solgt i går, og flere som hadde lyst til å ta en titt utover uken, så da var det bare å produsere noen til.  Artig sying.  Pirk en periode, men så plutselig er man nesten i mål og brått er alle ferdig på en gang.

Fremdeles er prisen kr. 110,- hvis noen har lyst på.  Etuiet øverst i venstre hjørnet er nr. 11.  Så er de nummerert fortløpende bortover.
Jeg har større bilder tilgjengelig av hver og et hvis noen vil se, hvis ikke så ligger alle på Facebook siden min.Nr 14 er SOLGT
Nr 15 er SOLGT
Nr 16 er SOLGT
NR 17 er SOLGT.  ( nederst i venstre hjørne)

3 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Ja disse mobiletuiene er fine, du hadde noen fine stofer her :-)

  SvarSlett
 3. Takk Kjersti. Moro at de forsvinner fortere en fortest. Var egentlig ikke meningen å lage så mange, men noen skulle ha og dermed spredde det seg.
  Må lage opp flere, men venter litt så det blir moro, ikke bare produksjon.

  SvarSlett