tirsdag 7. februar 2012

Februar

Det skjer da litt her selv om det ikke har vært så godt dokumentert i bloggen.
Jeg broderer videre på det maritime bildet som en eller annen gang skal henges opp på hytta.
Det tar tid!  Det tar faktisk mye lenger tid enn jeg synes det burde, men det er hyggelig arbeid som det ikke haster med.

Også et pannebånd er blitt strikket.  Det er strikket i Alpaka Silk og er veldig mørk blått.  Egentlig skulle det bli en dobbel hals.  Jeg har fletter både på retten og vrangen for at det skulle kunne brukes på begge sider når man vrir det dobbelt rundt halsen, men...................... dette var ikke akkurat morsom strikk, så jeg avsluttet og lagde et godet, bredt pannebånd i stedet.
I helgen som gikk blåste det veldig her.  Etter som jeg er "allergisk" mot luer og stort sett bare drar en hette over hodet hvis det blåser og er kaldt, var det kaldt å gå tur med denne lille på fire ben.  Da kom jeg på restene etter fleecekjolen min.  Broderte 3 snøkrystaller på det, lagde det bredt og smalnet det litt inn i den delen som er øvert, så det skal sitte litt godt etter oppe på hodet også.
Skikkelig fornøyd.  Perfekt å ha under hetta når det blåser.  Jeg er litt tykkere i hodet enn prøvedukka mi, så det sitter stramt og godt på meg.

Så var det treningen da.  Der har det gått skikkelig dårlig i det siste.  Jeg har ikke vært syk, men har vært så kaputt når jeg kommer fra jobb at jeg til og med har sovet litt hver ettermiddag.  Ikke helt i form, men nå føles det mye bedre, så da er det bare å finne frem boka og fortsette. 

Om ikke så alt for lenge reiser vi til Egypt.  Det skal bli utrolig deilig med varmt vær, sol og vann, litt kultur og litt golf.  Litt ugreit at det er bråk der igjen, men visstnok er det greit rundt  Rødehavet så det skal være trygt å reise.  Vi har tenkt oss en tur til Luxor når vi er der, men holder oss unna Kairo.

2 kommentarer:

  1. Åhhh, det var lekkert broderi. Jeg er jo så glad i maritime motiver.
    Flotte pannebånd også. Flink du er.

    SvarSlett
  2. Takk, takk
    Broderiet finnes i Homespun magazinet fra Australia. Desember utgaven.

    SvarSlett