onsdag 5. oktober 2011

Maskin med stor M

Jeg har lurt, undersøkt, gjort en del forespørsler og nesten ikke sovet den siste uken.  Men nå er avgjørelsen tatt.  Ny maskin kommer inn i huset.  Og det er ikke hvilken maskin som helst.  Jeg investerer i en Brother PR 1000.  Creme de la creme broderimaskin med unike muligheter.  Nå blir det bare å bruke tiden godt på å lære seg programvare og maskin før den skal få trylle ut de mest fantastiske produkter.

Litt skummelt med så avansert maskin, men med innsatsvilje og litt opplæring skal det vel gå greit.  Ser prosjekter i hodet hele tiden.  Kan ikke vente på å få den i hus.  Vet ikke helt hvor lang tid det tar, men så alt for lang tid tar det nok ikke.
Denne herligheten kan brodere det meste!  Og en ting til:  Den tar fotografier og lager dem om til broderier.  Tenkt deg å få scannet inn for eksempel barnebarna dine, få dem brodert for så senere å sy dem inn i for eksempel en quilt, på en toalettmappe eller lignende.  Det er uendelig med muligheter, bare å la fantasien få fritt spillerom.
Får passe på å få gjort ferdig en haug med andre ting den nærmeste uken, for det aner meg vel at denne kan ta det meste av min tid fremover.

Gjett om det er sommerfugler i magen og tanker i hodet her. 

5 kommentarer:

 1. Gratulerer med den nye maskinen din, ser fin ut :-)

  SvarSlett
 2. Så kult! Skjønner veldig godt at du har sommerfugler i magen og hodet fullt av ideer! Gleder meg kjempemasse til å se hva slags vidunderprodukter som blir produsert med denne maskinen i fremtiden! :)

  SvarSlett
 3. Åhhhh så heldig:)Ikkje misunnelig i det heile tatt:PGratulerer med vidunder maskin og kos deg masse:)

  SvarSlett
 4. Jeg ser på maskinen med stor ærbødighet, for en avansert greie, lykke til med den!

  SvarSlett
 5. Gjør ikke stort annet enn å surfe og lete etter muligheter og ideer. Det strømmer på så nå går nok tiden sakte frem mot at maskinen kommer. De tror pluss - minus 2 uker.

  Får kanskje høre om jeg kan leke med programvaren først, for den tar sikkert like lang tid å lære seg som selve maskinen.

  SvarSlett