fredag 7. oktober 2011

Endelig!  Denne jakken har vært ferdig i mange måneder, men det er utrolig hvor vanskelig det er å få satt i knapper.  Riktignok hadde jeg kjøpt for få første gang, og har lett etter andre knapper som passer, men likevel...........................
Vel, vel.  Nå er det ferdig og i bruk for første gang.  Riktignok ikke helt mine farger, men den er superdeilig, så jeg overser det oragnge/grønne preget og bærer den med stolthet.

Jeg driver med 1000 forskjellig ting på symaskinen om dagen (eller kvelden er det vel helst)   Her kommer en smakebit på en lite moroprosjekt som ikke skal bli noe som helst.

Som sagt så skal det ikke bli noe.  Jeg bare leker meg litt med raw edge applikasjon og broderte stilker.  det er et stykke igjen før det er ferdig, men som sagt er dette bare en lek, ikke noe som noengang skal bli til noe.

Dette derimot, skal få henge i gangen min når det blir ferdig.  Det er enda dusere i fargene enn bildet viser.  Det er også et stichery over den øverste stjernerekken.  Jeg er i grunnen ferdig med sømmen, men har ikke noe passende stoff til kant, så jeg må bare komme meg avgårde å finne det en dag.

Noen ganger er det enkle bare sååå fint.  Dette er et AnnaKa mønster.  Jeg klarer desverre ikke å finne hjemmesiden hennes i farten, men dere finner mønstrene fra henne i så og si alle quilteforretninger.

I september var jeg i Trysil og gikk Trysilrypa.  Her koste jeg meg med to supre damer, Jane og Turid.  Vi har blitt kjent på nettet og dette var vårt første møte in real life.  En superkoselig helg som jeg nok aldri vil glemme.
En flott tur til Sjursjøen har det også blitt. Vi var også der heldig med været på lørdag og koste oss på toppene der oppe. Det var jegere i området, så for at "Lille knøtt" ikke skulle bli tatt for å være en hare, der hun hoppet rundt i lyngen, så måtte det refleksvest på hele tiden.  :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar