onsdag 25. mai 2011

Mer oppdatering

Jeg har en kamerat som driver en ski og golfbutikk i Danmark.  Etter mye overtalelse fra hans side, sa jeg til slutt ja til å strikke 20 Mariusgensere.  Ja............. du leste riktig, 20 stk.  Jeg har fått et par damer fra Hobbyboden til å hjelpe meg, men hvor mange jeg må strikke på egenhånd, er jeg ikke helt sikker på ennå.
Nr. 1 er ferdigstrikket og nr to mangler en og en halv arm i øyeblikket.


Garn bestilt og kommet til foreløpig 10 gensere.Planen er å strikke ferdig 3 stk, for så å begynne på sluttjobben med å feste tråder, klippe opp for ermer, si sammen og strikke hals.  De fleste av disse genserene skal være i rødt og hvitt og omvendt.  Dansker er som oss, de vil gjerne ha nasjonalfargene, men vi skal strikke noen andre også.  Kan skje noen blå og noen grå.  Men foreløpig holder vi oss med rødt og hvitt.

Håndsøm er hyggelig.  Riktignok har jeg ikke fått satt igang ennå, (har jo noen gensere først) men gleder meg til litt søm over papirmaler etterhvert.  Plenene er ikke 100% klare, men jeg ser for meg hyggelige timer med dette.Det ble også strikket et par sjal/skjerf i påsken.  Clockwork ble litt skarpt i fargene, men ikke så ille som bilder antyder.  Synes mønsteret er strålende flott, så dette skal det strikkes flere av.

Strikket også et Ishbelsjal til.  Denne gangen i Wollmeise Lace.  Ferdig men ikke blokket foreløpig.

Skal nok få blokket dette snart.  Tror det blir fint.  Mannen min kunne tenke seg et Clockwork i garnet som er brukt i Ishbel sammen med et rolig, brunt garn.  Dette er innkjøpt og ligger og godgjør seg og venter på bedre tider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar