fredag 23. april 2010

Mai nærmer seg

Det er vår i luften og ting skjer.

Jeg kjenner utålmodigeheten rive og røske og det er såååååå mye jeg vil. Jeg strikker LITT, broderer LITT, leser LITT, tar noen FÅ turorienteringsposter, trener LITT, oppdrar og lufter en valp ganske MYE, så tilsammen flyr dagen, men ingenting gjøres 100%.

I tillegg har jeg tatt en stor beslutning: jeg har sagt opp jobben min. Skal ikke utbrodere noe om hvorfor, bare at det var moro, men feil. Hadde det ikke bra, og har heldigvis hatt mot nok til å ta en avgjørelse. Nå sover jeg om natten igjen og begynner å få tilbake overskudd og humør. Skal være på jobben ut mai. Det er helt og fullt greit nå som avgjørelsen er tatt.
Og hva gjør jeg etter det? Jeg er bare så utrolig heldig at jeg får begynne å jobbe på den gamle jobben min igjen. Riktignok bare 3 dager i uken, men det er helt OK. Jeg finner noe annet som jeg kombinerer så det blir full jobb. Tar det helt med ro når det gjelder det.

Så, hva gjør man når man liker å lese og skal slutte å jobbe i bokhandel? Man blir litt smådesperat og begynner å finne ut hvilke bøker jeg må skaffe meg med personalrabatt (som om jeg ikke har noen liggende allerede etter Mammut salget).
Jeg fant plutselig en blogg (husker desverre ikke hvilken) hvor eieren snakket veldig varmt om en bok fra en norsk, for meg ukjent, forfatter. Beskrivelsen hennes om sin opplevelse av boken gjorde at jeg bare måtte bestille den.


Boken heter "En ettermiddag om høsten" og er skrevet av Mirjam Kristensen. Jeg har annet som skal leses ferdig først, men måtte bare vise frem det nydeliget coveret på boken. Bare det gjør jo at man ønsker å lese denne. På Mentor står følgende om boken:

"Ekteparet Rakel og Hans Olav er på ferie i New York. Under et besøk på Metropolitan Museum of Art, går Rakel en tur på do. Når hun kommer tilbake, er Hans Olav borte. Museumsvakten sier at hun så ham forlate rommet med en annen kvinne. Rakel reiser på kryss og tvers av storbyen i et forsøk på å danne seg et bilde på hva som kan ha hendt. Har det skjedd noe forferdelig med Hans Olav, eller har han forsvunnet av egen vilje? Og hvordan kan et menneske bare bli borte? "

Gleder meg til å starte på denne.

Nå ble det masse skravling, men som sagt har livet bydd på forskjellige utfordringer og opplevelser den siste tiden, så jeg tenkte at en oppdatering var på sin plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar