søndag 28. mars 2010

Kjole og hytta

Tussi hjelper til med å væte kjolen min som endelig er 100% ferdig. Knapper og heklehemper på venstre skulder er endelig på plass. Nå ligger den til tørk for at ujevnheter skal rette seg ut.
Synes jo i grunnen den ble ganske fin på også.. Må holde pusten litt, men dette blir bra med rett undertøy. Må si at dette tok tid, men jeg synes rett og slett det ble bra!
Forrige helg ( 21 og 22 mars) var vi på hytta. utrolig hvor mye snø som hadde smeltet siden forrige helg. I tillegg ble det masse borte disse to dagene. Nå håper vi bare på at det er forsvunnet enda mer til vi reiser ned på onsdag. Skal bli superdeilig med en del dager på hytta. Desverre blir det nok ikke noe golf denne påsken, men vi skal nyte ferien likevel.

Caddie opplever nye ting hele tiden. Ikke minst er det spennende at snøen forsvinner og at det faktisk finnes noe under den hvite overflaten. Det er utrolig hva som kan være spennende når man aldri har opplevd det før.

2 kommentarer:

  1. KJolen ble kjempeflott ;o) Ha en riktig GOD PÅSKE ;o)

    SvarSlett
  2. undrar vad du gör med alla tröjorna som du stickat, men inte använder? Hon, Caddie måste ha det underbart på hytten med allt hon upp-
    täcker var dag.
    God påske Måna i Arjeplog

    SvarSlett