lørdag 27. februar 2010

Hvilken drøye time vi har hatt!!!!!!! Jeg har gebursdag i morgen og i den forbindelse fikk jeg biletter til Dagfinn Lyngbø på forhånd. Og hvilket show!!!!!!!!!!!!! Jeg er helt utslitt. Jeg lo så mye at jeg innimellom tenkte at nå MÅ han slappe av litt så jeg får slappet av et par minutter.
Hvis noen vurderer å se dette showt, så er det bare en ting å gjøre........................ bestill biletter fortest mulig. Du vil garantert ikke angre. ( og skulle du angre bør du ta en titt på din egen humor)

God middag, barnevakt til valpen og underholdning av Lyngbø! En perfekt lørdag!

4 kommentarer:

 1. Høres ut som en fin måte å tilbringe en lørdagskveld på. Du har nok sikkert vondt i magen i dag, etter latterkulene i går :o)

  Og gratulerer med dagen din i dag! :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hilsenen.
  Er støl i magen etter 75 minutter med latterkrampe i går. Prøvde å dempe stølheten med en del forskjellige kaker, men kan opplyse alle om at det ikke fungerer.

  SvarSlett
 3. Lyngbø er bare så morsom...var å hørte på ham på Latter for noen år tilbake...og ble veldig sliten i kjeven, og magemusklene fikk trent ja ;o) GRATULERER MED DAGEN i dag ;o))

  SvarSlett
 4. Dagfinn Lyngbø er helt konge! Tenkte meg på en latterfull aften med han selv denne våren, men tror du ikke jeg ble for sein:( Får vel heller nyte fredagskveldene sammen med han og Anne-Kath jeg;)

  SvarSlett