tirsdag 29. desember 2009

Romjul

Håper alle venner og kjente har en strålende jul og romjul. Her herjer en god, gammel forkjølelse. går rundt med en skikkelig sexy, hes stemme og en tett nese, men bortsett fra det, så er alt helt flott.

Til jul fikk jeg boken jeg virkelig ønsket meg. Har lyst til å kjøpe garn til en av kjolene/tunikaene som er i den med en gang, men prøver å være flink og gjør ferdig en annen kjole først.

For alle strikkeinteresserte, så er denne boken virkelig noe du MÅ ha hylla. Den er superlekker.

Hvis du vil se og lese mer om Tine Solheim, så finner du siden hennes HER

I år 2010 skal jeg strikke spennende plagg til meg selv, og ikke minst: BRUKE DEM.

I romjulen har jeg blant annet brukt to av kjolene jeg har strikket. Den ene for første gang. Har fått utrolig mange hyggelige kommentarer. De fleste trodde kjolene var kjøpt :-))

Har et nytt togprosjekt påbegynt. En mellomting mellom sjal og genser

Jeg strikker dette i naturhvit silkealpakka. blir nok grei å ha på litt kjølige dager. Mønsteret har jeg kjøpt via Ravelry. Designeren heter Deby Lake. Bloggen hennes finner du HER.

1 kommentar:

  1. Den boka må jeg nok kjøpe til strikkeboksamlingen min jeg også, selv om jeg ikke er så glad i hennes design. Og det sjalet har jammen meg jeg lagt blant mine favoritter også. Må tro om det er vanskelig å strikke? Ønsker deg og dine et godt nyttår!

    SvarSlett