onsdag 9. desember 2009

Litt tekst

Bare litt tekst i dag, så dere skal skjønne at alt er OK, men at dagene flyr.

Stortrives i ny jobb, men bruker unektelig for mange timer i butikken. Koser meg masse med å ha kunder igjen samt det administrative.

Blir ikke så mye strikking o.l. om dagen. Et skjerf er riktignok ferdig ( ja,da. Bildet kommer om ikke så brått). I tillegg er det et par selbuvanter på pinnene. Disse strikkes kun på togtur til og fra jobb.

Miss May sjalet falt ikke i smak. Selvfølgelig glemte jeg å ta bilde før jeg rakk opp igjen, men det ble kjedelig og passet ikke til det flotte garnet.

Var på en hyggelig tur til Trysil i helgen. ikke noe skitur eller annet, men en skikkelig deilig helg med spill, badestamt, utrolig god mat og veldig hyggelig venner.

Ja, ja. Det var en kjapp oppsummering av de siste ukene. NEI...................... vent litt. Glemte jo å si at vi fremdeles ikke røyker!!!!! Er vi ikke flinke? Jeg må innrømme at det er litt kjedelig at jeg ikke "kjenner" det bedre. Enten ved aha opplevelser av god lukt, plutselig superkondis eller noe lignende. Men..... ikke noe spesielt, bortsett fra mer penger i lommeboka og skikkelig god samvittighet.

Ha en strålende uke videre. Kos dere i adventstiden

1 kommentar:

  1. Jeg er enig med deg, jeg sluttet for en haug med år siden, men kjente aldri noe forskjell. Det er synd å si. c,")

    SvarSlett