mandag 10. august 2009

Ja................. da har selv jeg strikket sokker. Det kommer ikke til å bugne av sokker i hverken min blogg eller i min skuff, men jeg må jo bare innrømme at de er superdeilige å ha på. Mønsteret er gratis og finnes på Ravelry og heter Brainless.


De er strikket i Wollmeise Twin. Dette garnet er nesten umulig å få tak i, men med litt tålmodighet, så er det faktisk mulig.

Jeg har faktisk klart å få tak i litt til. Denne gangen farge Roter Himbeermund og Aquarius. Det røde er på pinnene i disse dagene. Lite arbeid ( i størrelse) men masse jobb. Kommer bildet så fort jeg er ferdig. Aquarius fargen var det meningen å strikke skjerfet på bildet under.Dette skjerfet heter Cherry Fizz av Kate Gilbert og er etter min smak helt nydelig. Jeg startet å strikke det i Wollmeise, men garnet var for tynt til at det passet. Dette skjerfet trenger et litt tykkere garn for å få frem det flotte mønsteret. Jeg får lete etter et flott garn som vil gjøre skjerfet så flott som det er.
Jeg sitter her hjemme på 4 dagen med feber. Heldigvis er jeg ikke verre enn at jeg klarer å strikke, så nå skal prosjektet i det røde Wollmeisegarnet jobbes videre på.




5 kommentarer:

  1. Flotte sokker! Har disse på listen min over sokker jeg skal strikke jeg også :o)
    God bedring!

    SvarSlett
  2. Nydelige sokker. Men ser ut som man må holde tunge rett i munnen og telling på omgangene.
    Det sjalet var forresten kjempeflott:)

    SvarSlett
  3. Nydelege sokkar og eit nydeleg sjal!! Ha ei fin veke.

    SvarSlett
  4. Lekre sokker i nydelige farger. Det sjalet er bare lekkert! Ønsker deg fortsatt god bedring!

    SvarSlett
  5. Tusen takk. Sokkene taes på hver kveld. De er utrolig gode å ha på.

    Ellers sa legen "Svineinfluensa" i dag, så da blir det et par-tre dager til i heimen

    SvarSlett