torsdag 4. juni 2009

Litt symaskinmoro

Forrige lørdag fant jeg ut at en tur til Stoff og Stil i Drammen, Kobbervikdalen, hadde vært moro. Venninne ble ringt, og vi satte av sted. På veien fant vi ut at butikken Lille Stasjon i Lier, måtte besøkes. Butikken kan virkelig anbefales til alle som liker patchwork eller rett og slett har lyst til å nyte farger og lekre arbeid.
Jeg har holdt kurs i patchwork og quilting i ca 18 år, men syr ikke stort om dagen. Alle stoffene mine ble gitt bort sist jeg flyttet og jeg har lovet meg selv at jeg ikke skal bygge opp noen ny stoffsamling. Dermed må jeg tenke meg litt om hva jeg handler og hva det skal brukes til. Og gjett hva jeg fant................................. en pakke med 40 forskjellige Hofmanstoff. Alle batikk. Det var en stripe på 2,5 inch av alle stoffene. Og ettersom jeg er svak for batikkstoff, måtte jeg jo bare ha med to pakker hjem.

Her er noen av alle de nydelige stoffene.


Jeg bestemte meg for å bruke alle stoffene i arbeidet og hadde tenkt meg ny løper og puter til den lyse sofaen og det forholdsvis lyse stuebordet. Jeg skjønte derimot fort at mønsteret jeg valgte ikke passet til småarbeid. Det ble bare en masse rot. Så.................. nytt veggteppe til soverommet ble sydd, vattert, quiltet og lukkekant sydd på for hånd. Alt i løpet av pinsen.

I dag ble det hengt opp på soverommet og en hvit vegg ble til et fargesprakende og hyggelig flate å våkne opp til.2 kommentarer:

  1. Ja de stoffene er så lekre at man bare MÅ kjøpe dem.

    SvarSlett
  2. Så fargerik vegg du fikk!

    SvarSlett