onsdag 25. mai 2016

Det gjøres alltid noe

Endelig har jeg fått noen timer ved symaskinen.  Tok med meg Steam Punken min for å få gjort den ferdig.

Må vel innrømme at det er lenge siden jeg har hatt en verre jobb med å få den sammen.  Her var det mye skjevheter og enkelte stoff som nok var dratt litt for mye i under sammensying.  Ikke bra (skjerpings ). Men sammen skulle den.  Ikke utstillingskvalitet akkurat, men perfekt som sommerduk på terrassen  .-)


Duken er nå spent opp på Longarmen og skal quiltes.  Litt usikker om den skal quiltes heldekkende eller om jeg skal bruke den som trening og gjøre mye costumquilting på den.  tror det blir det siste, da jeg kan leke meg og teste ut nye mønster og former


Stoffene brukt i modellen over, er bare så sommerlige og fine.  De må jo bare brukes videre..  hadde igjen en del sirkler som ikke ble brukt i duken.  Limte disse på et enkelt stoff og quiltet i tette striper på dem.  Lukkekant påsydd og vips, koppbrikker klare til bruk.

 Enkelt og greit, og veldig brukervennlige ettersom de er så tett quiltet og dermed helt flate og jevne.Og enda var det mer igjen av stoffene ( mye i de flotte stoffpakkene fra Kathrines Quilte Stue).  Hadde sett et bilde på nett.  Satte meg ned og tegnet mønsteret og begynte.  Denne hadde trengt å være større for at mønsteret skal komme bedre frem og heltheten bli mer rolig. Men nå begynte det å skorte på størrelsen på stoffene, så det ble stopp her.  Skal prøve å quilte ned det lyse for å fremheve stjernene bedre.  Tror det blir litt roligere utrykk da.  Denne er det ikke noe plan for.  Kanskje en løper.  Vi får se.


Eller går det i brodering om kveldene.  Jeg er stadig like forelsket i Bothy Threads broderier og klarer nesten ikke bestemme meg for hvilke jeg skal lage.  Var så "heldig" at jeg glemte kaffebroderiet mitt på hytta og derme måtte begynne på et nytt et.  Denne gangen ble det noen slappe, sovende hunder. 
Jeg har ikke kommet langt, men kroppen til dalmantineren ble brodert i går kveld.    Liker du broderiene?  Ta en titt i nettbutikken.   Trykk på nettbtuikk og broderier, så kommer det mange artige motiver opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar