tirsdag 6. oktober 2015

Høst

Høsten er kommet og symaskin og garn blir enda flittigere brukt.  Nydelige kvelder har vi hatt, og jeg begynner virkelig å like denne årstiden.

Denne himmelen åpenbarte seg en kveld på hytta.  Naturen er fantastisk  :-)
 Jeg skal holde en del kurs ihøst og en av dem er et som heter Bølge.  Den opprinnelige modellen henger allered hos Nåløyet, i butikken, men ettersom dette er et teknikkurs, så lager jeg flere modeller for å ha forslag til deltakerne.  Dette teppet skal senere henge på hytten min i Østfold.  Tanken var sjø, svaberg og himmel. 

Jeg har vært på kurs også.  Jen Kingwell var i Oslo i 4 dager, og jeg var med en dagene på håndsømkurs.  Ikke noe revolusjonerende for min del, men en flott dame som virkelig utfordrdr bruken av farger og mønster.


Tidlig krøkes som god quilter skal bli.   Et par av resteboksene ble helt utover, og det gar 2 åringen til bestemor flere timer med kos.  Moro å se hvordan hun rettet ut, la i stabler og koste seg.

Så har vi bestemt oss for å utvide familien.  Etter et år med til og fra, vurderinger o.l., ble vi enige og bestemte oss for hvem som skal få bli en del av vår familie.
Det blir en beaglevalp Sørlandet.  Beagler har verdens nydeligste øyne, er familiekjære, middels store og er en jakthund.  Jakt er jo ikke noe for oss, så vi har lurt lenge på om dette er rett rase for oss.
Etter mye undersøkelser og lesing, fant vi ut at det er noe som kalles showbeagler.  Disse er importert og hverken foreldre eller besteforeldre er brukt i jakt.  Jakt på den måten vi kjenner det i Norge er det kun Norden som bruker Beagelen til.  Så............ vi får en beagel som det i utgangspunktet skal være mindre jaktinnstinkt i.  Vi gleder oss til å bli kjent med henne.  Vi vet ikke hvilken valp vi får, men her er i alle fall noen av dem når de er 10 dager gamleØnsker alle en nydelig høst videre.

 Røssneskilen, 1 oktober 2015

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar