onsdag 3. desember 2014

Oppdatering

En liten oppdatering sånn i begynnelsen av advent.
Som de fleste andre på Østlandet som liker håndarbeid, var jeg selvfølgelig på messe i Lillestrøm i slutten av november.  Der ble det både det ene og det andre med hjem. 

Denne linjalen var ny for meg, så den og boken kom hjem sammen med en rull med masse stoff.

Linjalen var bra.  Boken er jeg ikke like imponert over.  Det ble en del gjetting i starten, men etterhvert ble det da noe ut av det.
 Her ligger en del av min tannhjul utover et underlag.  De skal applikeres på, men det tror jeg må bli etter jul.  Nå står det andre ting på programmet ( som ikke kan vises her )


 Denne søtnosen hilste jeg på også.  Hun/han og flere andre hadde tilhold på messa hele helgen.  Søte skapninger  :-)

 Lette etter noe, og fant dette gamle arbeidet.  Husker jeg ikke feil skal jeg ha to eller tre til i samme serie liggende et eller annet sted.  Dette har jeg nå quiltet, og bare jeg finner de andre, skal de nok få komme opp på kjøkkenveggen min.  Har et passende sted for dem.

Så er det et litt lengere prosjekt.  STJERNER.  Jeg har satt igang med et kursprosjekt hvor det skal sys stjerner i forskjellige teknikker.  Tror det kan bli et fint og lærerikt kurs.
 Som alltid lager jeg mange, mange.  To av hver variant og mørk og lys utgave.  Dette er stjerne 1.  Har planene klare for de kommende mønstrene også, men de kommer etter nyttår Har vært en tur på hytta også.  Der er det like flott om vinteren som om sommeren.  rart at ikke flere bruker hyttene sine ved sjøen, selv om gradene er kalde.

 
Og jommen tittet solen frem på søndag også.  Det er så lenge siden at jeg måtte ta bilde av den.

Da ønsker jeg alle en flott adventstid fremover.  Blir nok muligens litt stille herfra fremover, men det er bare fordi jeg skal kose meg fremover og sy, strikke, pynte, bake og alt annet kos til jul2 kommentarer:

  1. Så nydelige stjerner! Kos deg masse i førjulstida, syns du har valgt deg ut en rekke supre aktiviteter :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk. Ønsker deg en flott adventstid også

      Slett