mandag 25. august 2014

På tide med litt nytt

Må nok ta en liten oppsummering nå.  Det har vært diverse reiser rundt omkring, men stort sett en deilig, rolig sommer.

Nedstrand.  Endelig fikk jeg reist til Vestlandet og besøkt Laila.  Og for en fantastisk plass hun bor på.  Det hvite huset midt i bilde.  Rett på brygga.  Hadde 3 nydelige dager med hennes familie og venner og et fantastisk plass.

Krabber rett fra fiskeren ble klargjort, kokt og fortært.  Utrolig, rett og slett.

En flott tur til Lena og Håvard på hytta i Sverige, har vi også fått til.  Dette tøffe bildet fikk jeg tatt av en bru på vei hjemver igjen  :-)

Nå sist helge hadde vi en langtur til Eide og Vevang på Mørekysten.  En fantastisk helg fullspikket av opplevelser og folk.  KOS
 Atlanterhavsveien


Vi var en tur på Håholmen og så oss rundt samt spiste en fantastisk fiskesuppe.  Ble hentet ut til holmen av denne vikingbåten.  Siste kveld var vi på vei på besøk, men måtte bare ta en sving ut til et utkikspunkt.  Se hva jeg fikk tatt bilde av


Så litt søm:
 Da varmen som "verst"  tok jeg med meg selv, bikkja og stoff og rømte til hytta ved sjøen.  Der ble det søm, lydbok og MASSE bading. 
 Jeg var hos Nåløyet og dro med meg en masse nye stoff uten å vite hva de skulle brukes til, men det gjorde ingenting.  Jeg startet med denne løperen fra et mønster av AnnAKa.  Elsker den, både mønsteret og fargene.

Så ble det opprinnelige prosjektet påbegynt.  Dette mønsteret heter Snail Trail, men for meg er dette bølger.  Skal henge på et soverom på hytta etterhvert.

Så tok jeg frem de samme stoffene som i løperen igjen.  To puter ble sydd.

Det var mer stoff igjen så da ble det en liten duk som skulle under en bordlampe

Brukte noen timer med tærne i sjøen hver dag også.

Og så ble resten av stoffene brukt.  Litt merkelig bilde, men de andre var av en eller annen grunn veldig uklare.  Denne ble vrangsydd uten vatt i mellom da den skulle ligge på et lite bord og kantene skulle være "myke" og henge ned over kantene.


 Så har jeg gjort ferdig to kursmodeller.  Tøff quilting, eller hva?  Veldig fornøyd med denne

Dette kurset blir forresten satt opp hos Nåløyet på Ski.

Og her er scrappyvarianten med litt mindre quilting.  Synes denne ble grei også  :-)

Her er et glims av en ny modell.  Dette er første utkast og jeg vil jobbe videre på utforming av et mønster gjennom høsten.

Så må vi ha med det obligatoriske bilde av Lille Gull.  Her etter et bad i sjøen og denne helgen ble hun faktisk 1 år.  Utrolig hvor fort tiden går.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar