tirsdag 1. juli 2014

Juhuuuuuuuuuuuuuu

Det er sommer ( i alle fall på kalenderen), kroppen fungerer sånn ganske greit, symaskinen og jeg har stadig dater, og strikkepinnene jobber jevnt og trutt.

Ja................. livet er bra.  Nå har jeg fått Still Lighten min av pinnene.  Tråder er festet, den har vært innom vaskemaskinen ( hurra for ny maskin) og ligger til tørk/blokking.  Ser ut som den er blitt litt i største laget, men det kan jeg leve med.  Får kalle den kjole i stedet for tunika, så funker det.

I dag er det 1. juli og jeg har pålagt meg selv en måned kjøpestopp.  Dvs.............. først en måned.  I slutten av juli skal jeg vurdere om ikke denne kjøpestoppen bør utvides i minimum en måned til.  På tide å ta litt tak og sy og strikke av det jeg har allerede.  Og ikke minst........................ få gjort ferdig noe.

Mange strikkeprosjekter på gang, og jeg liker alle sammen, så ingen grunn til ikke å gjøre dem ferdig.  Her er noen som er godt igang:

 Lerwick er en sann drøm.  Jeg bare elsker den og skal nok snart ta den opp igjen og kose meg med den.  Den strikkes ovenfra og ned og jeg er vel kommet sånn ca 10 cm nedenfor ermhullet.

 Så er det sommerjakken min i lyseblått.    Bolen opp til ermhullet + 1,5 erme er ferdig og jeg holder på med siste del av ermet for å sette det hele inn på samme pinne og strikke overdelen på jakken.  Dette prosjektet er det jeg prioriterer først om kveldene nå.
 Strikkes i Mini Duett fra Sandnes. Så er det Nova kjolen som jeg har i vesken og som stort sett bare strikkes på i lunchen  :-)  Fargene er ganske riktige, men er nok en anelse lysere begge to.


 Denne er jo bare LEKKER.  Den har ligget siden i vinter.  Forstykket er ferdig og jeg mener å huske at jeg er kommet et godt stykke opp på ryggen  ( litt flaut, men er litt usikker)  Den ble lagt bort litt da jeg begynte å få en følelse av at den ble for liten, men nå tror jeg nok den vil passe meg igjen :-)


 Så er det denne som jeg har glemt helt til jeg lette litt i bildene mine.  Den må jeg se å finne frem.  Er jo supertøff og blir nok en favoritt til høsten.  Det synes ikke så godt på bildet, men den er strikket i flere deler, og i mange retninger.

Så på strikkefronten er det fullt opp av deilige prosjekter som nå skal ferdigstilles.  Kan vel innrømme at det er vel så mange halvferdige syprosjekter, så jeg har en jobb å gjøre.  Har derfor pålagt meg selv KJØPESTOPP.  Ja... rett og slett.  Det er så mye flott som ligger og gjerne vil bli ferdig, så da blir det ikke noe nytt inn i huset.  Foreløpig gjelder det for juli måned, men håper jeg skal bli hektet på ferdigstillelse, så jeg har en opsjonsavtale om å forlenge kjøpestoppen  :-) Lørdag tok vi en tur til Bryggerhuset i Vestby.  Der har de ALT.  Utrolig hvor mye man finner der, så beregn deg god tid.  Det er stoffer og garn OVERALT.
 Det var jo umulig å klare seg med det man reiste dit for å kjøpe, så jeg har jobb i lang tid fremover. ( Jeg var der FØR kjøpestoppen ble igangsatt )
Det går en klutestrikkemani over landet.  Selv synes jeg det er ganske så uinteressant, men har nå strikket en da, så da er jeg fornøyd.  Den ser brun ut, men er faktisk lilla, eller kanskje aubergine.I tillegg må jeg jo ha tid til denne skjønningen.  I helgen var jeg barnevakt og vi hadde noen flotte timer og en natt sammen.  KOS


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar