lørdag 22. februar 2014

En start

En start.  Papirsøm er ikke det jeg liker best, men mønsteret jeg falt for krevde det, så da er det bare å jobbe på.

 Litt usikker på hvor mange blomster jeg lager.  Det skal jo også sys blader og mellomverk også.  Tror det er 12 stk på mønsteret, så vi får se hvor langt jeg gidder.  Men MORO så langt, og friske farger i fleng


 Jeg skal blant annet holde Log Cabin kurs om en drøy uke.  I den forbindelse lette jeg etter et par modeller, og fant til min overraskelse denne.  Det minnes meg at jeg hadde en stor plan med denne.  Den har veldig, veldig brede kanter ( som jeg har fjernet fra bildet) så det er mulig det skulle applikeres, men det husker jeg ikke.

Må reklamere litt for den lokale iskremfabrikken.  De har utrolig mange gode smaker, men denne er favoritten hos oss.  Utrolig godt med litt luksus i hverdagen  :-)Jeg syr jo det meste på vidundermaskinen min.  Denne er fantastisk og et langt over middels fantastisk leketøy.

Jeg sitter også med en maskin som jeg tror jeg får ta å selge nå.  Den er utrolig lite brukt.  Jeg kjøpte den bare et halvt års tid før jeg fikk Janomemaskinen.  En flott maskin, som gjør det meste.  Den koster i butikken ca. 12.000,- nå, men jeg tenker at dersom noen vil kjøpe den for rundt 7000,- så gi meg beskjed.  Legger den ut på Finn etterhvert, men lar den ligge her litt først.
Kontakt meg på nina@quilteriet.no   eller på mobil 4060 8030.  Jeg garanterer en nesten ny maskin som er tatt godt vare på og som det ikke er noe som helst feil på. 


 Dette følger med maskinen
Her ser man alle sømmene, både nyttesømmer og pynte/broderi-sømmer.  Alt du trenger og ganske mye mer.

Vil du se litt mer hva maskinen kan.  Ta en titt her.  Der finner du også videoer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar