torsdag 14. juli 2011

Sommer

Det er sommer!  Ikke 100% sommervær, men jeg trives best når det ikke er alt for varmt, så jeg nyter dagene.  Jobber, men det er stille, så det blir mye hjemmekontor.
Its summer!  Not 100% warm yet, but I like it best when its not too warm, so I enjoy these days-  I am at work, but there is not much to do, so I work from home most of the time.
Dette er sommer for meg.
This is summer

Jeg strikker stadig ting med mønster, både med flere tråder og ikke minst Lacemønster (hullmønster).  Da gjelder det å holde tungen rett i munnen og vite hvor i diagrammet man befinner seg.  Tidligere printet jeg ut mønsteret og strøk over for hver omg.  Nå gjør min iPad samme nytten.  
Jeg åpner mønsterfilen i et gratis PDF program.  Da kan jeg bare føre fingeren over raden jeg er ferdig med, så er den markert.  Det kan jo være små og tette mønster, men da er det bare å "dra" den opp i størrelse, så er alt enklere.
Lett å holde orden, lett å ta med seg, og nesten "dustesikker".  I tillegg får jeg lastet ned de mønstrene jeg har liggende i "Dropbox" og kan ta dem frem hvis jeg kommer over en garnbutikk og kanskje lurer på hvor mye jeg trenger til et prosjekt.
JA.................... iPad er nok den beste tingen jeg har kjøpt som jeg egentlig ikke trenger, men elsker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar