torsdag 7. juli 2011

Bergenstur

Vi har vært en snartur i Bergen for å feire en 75 års dag.  Jeg har faktisk aldri kjørt over til Bergen, så vi "lekte" turister og tok det hele som en tur.  Og hvilken natur og severdigheter vi fikk med oss!
Til Bergen kjørte vi over Hardangervidda og da måtte vi selvfølgelig stoppe ved Vøringsfossen.  Den gikk stor og det var et praktfullt skue.
Vi have taken a trip to Bergen on the West coast.  On the way we stopped at Vøringsfossen.

 Vi tok en annen vei hemover igjen og da ble det stavkirkebesøk.  Borgund kirke var praktful.
On our way home we took an other route.  This is the old church called Borgund StavkirkePå strikkefronten går det i Mariusgensere selvfølgelig.  3 er ferdigstrikkede og venter på montering.  De siste dagene har det heldigvis vært skikkelige sommertemperaturer hos oss, så da blir det litt vel varmt å sitte med tykk i i hendene.  Jeg tok derfor frem Rock Island sjalet mitt i går og koste meg med det.  Har desverre ikke egne bilder ennå, men som en påminnelse ser dere et ferdig sjal her.
Jeg strikker i øyeblikket på hullmønsteret dere ser over skulderen hennes.  Morsom strikking.
Jeg har faktisk sydd litt også, men er skikkelig dårlig på å ta bilder om dagen.  Skal få sydd til noen lukkekanter og få tatt fine sommerbilder.

1 kommentar:

  1. Hei.
    Ja veien over Hardangervidda er flott. Fine bilder du har av Vøringsfossen. Kjørte over der i fjor sommer.Vi har en flott natur :-)

    SvarSlett