onsdag 27. oktober 2010

Godsaker

Kjøpestoppen har blitt litt forsømt.  Fikk litt ny forsyning av Wollmeise i posten.  Ta en titt, men det er ikke lov å sikle!

Ingen spesielle planer, men disse lar seg kose med lenge og må ikke brukes.  De 4 som ser blå ut er mer mørk blålilla mens de andre ikke er så verst i gjennvivningen av fargene.

Jeg har også fått TuLLiBaLL garn inn ihuset.  Skal prøve å få tatt bilder i morgen.  har hørt mye flott om garnet så det blir spennende å prøve det ut.  Tror det tynneste av garntypene derfra skal bli et skjerf, mest til pynt.

3 kommentarer:

  1. Åhhh her var det mye godsaker Nina ;o) Har aldri prøvd Wollmeise, og tror ikke jeg tør heller, da jeg hører en fort kan bli avhengig..hihi ;o) Kos deg med garnet, og gleder meg til å se hva du tryller frem etterhvert ! Og kos deg med garnfargingskurs oss Fiber and Art. Ha en flott dag!

    SvarSlett
  2. Nydelige nøster. Jeg gleder meg til å se hva du får ut av disse. Ja, Nina jeg synes tiden går så fort. Hvis jeg skal få klart noe frem til jul må jeg begynne nå. hehe... :))

    SvarSlett
  3. Å så masse flotte meiser, har nettopp garnet og har fått meisedilla som så mange andre. det blir spennende å se hva du strikker av meisene:))) Ha ei fin helg.

    SvarSlett