tirsdag 21. april 2015

Elvira Harefrøken

Jeg har jo helt glemt å vise frem harefrøkenkjolen jeg sydde til Prøysenkarnevalet i barnehagen.  Synes jo den ble skikkelig søt.Tegne har jeg aldri kunnet, men har alltid ønsket at dette var noe jeg kunne holde på med.  Men........... jeg er så utrolig dårlig, at jeg har insett at jeg får holde meg unna.  Fargelegge og droddle derimot, kan jeg gjøre.  Har selvfølgelig kastet meg på fargeleggingstrenden for voksne og kjøpt inn bok og tusj.  I tillegg er jeg blitt bitt av Zentanglebasillen.  Dette er mer eller mindre droddling av mønster, og jeg har funnet ut at jeg kan bruke mye av det i frihåndsquiltingen også.

Her er fargeboken for voksne.  Artig og uvant


Og her er et eksempel på Zentangle.  Jeg har ikke fått gjort så mye av dette ennå, men synes det er skikkelig fasinerende, jo mer jeg leser om det.  Denne tegningen er ikke min, bare ment som et eksempel på hva dette er.
Tynn tusje og stødig hånd, så blir det flott.  Gleder meg til å lære mer om dette.


For første gang i mine 30 år ved symaskinen, klarte jeg å sy meg i fingeren.  Den gikk inn rett ved siden av neglen og ut igjen på andre siden.  Jeg var heldig.  Den brakk, men ingenting ble sittende igjen i fingeren.  Vondt................ Ja, men ingen skade skjedd.

Lit snop må også med.  Å handle Wollmeisegarn er en sport for spesielt interesserte.  Det er ingen vanlig butikk, mer et kaos de dagene de legger ut noen få hesper.  dermed betaler jeg heller noen få kroner mer og kjøoper av de som har fått tak i noe, og som selger videre.  Disse herlighetene fikk jeg kjøpt fra et medlem på Hobbyboden.  Sååååå klare og flotte farger.  Hespet til høyre er allerede på pinnene.  Skal bli lekre sokker.

Strikker som gal på en barnebunad om dagen, men dere skal få se når den blir ferdig.  Blir såååå lekker  :-9

1 kommentar:

  1. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

    SvarSlett