mandag 7. april 2014

Vært litt stille

Det har vært litt stille på meg igjen.  Denne gangen pga av sykehusopphold og operasjon.  Ikke noe dramatisk, selv om operasjonen gikk litt galt, så måtte ordnes på etter et ekstra døgn igjen.  Er og har dermed vært veldig, veldig sliten, men er hjemme nå og må starte opptrening.  Mistet så masse blod etter operasjonen at jeg er skikkelig slapp til tross for 4 enheter med blod.

Nå prøver jeg å gå opp formen igjen.  Hele 1,7 km i dag og brukte 28,30 minutter.  Ikke noe å rope hurra for, men det er starten og så får jeg jobbe videre derfra.

Så til litt håndarbeid.

 Denne begynner å nærme seg ferdig applikert nå.  Blir så utrolig fin  :-)

Så har jeg holdt kurs.  Stjernebuer har jeg holdt kurs på i mange år og det er alltid like moro å se hvo forskjellige arbeidene blir.  Her ser dere noen av arbeidene som mine flinke elever har laget.
Så var det litt samsøm inne på en quilteside på Facebook.  Der skulle vi sy påskekurs.  Jeg valgte vårkurs i stedet og synes den ble ganske så fin.Så er det strikking.  Nest year in Lerwick.  Mønsteret kommer fra norske Torirot .  Garnpakke kan kjøpes fra Malsen og Mor eller du kan sette sammen egne farger.  Tynt garn som blir litt ujevnt når det strikkes, men som toves bittelitt når det vaskes første gang.

Så røyk jeg på et mønstersmell igjen og garn ble bestilt fra Holst.dk.  Jeg har valgt en grønn farge som bunnfarge og klarer ikke å bestemme meg for hvilken ( eller hvilke) farger jeg skal ha på stripene.   Denne tunikaen går som en farsott om dagen.  Tror alle som strikker masse, masse og som liker tynt garn, holder på med denne om dagen.  Har akkurat satt igang.  Strikkes fra halsen og ned og jeg er like ved å komme igang med stripene................... som er skjeve, akkurat som resten av plagget.
Mønsteret heter Laneway og kan kjøpes på Ravely ( medlemsside gratis.  Et MUST for alle som strikker)

Tør ikke å fortelle om de nye planene på syrommet.  Burde vel gjøre ferdig en del ting.  Men.......... foreløpig er formen såpass laber at det er strikking som gjelder.

Ønsker alle en strålende førpåskeuke. 

2 kommentarer: