onsdag 11. desember 2013

Litt ugreit.

Jeg husker ikke om jeg har snakket om det her inne, men det siste 1,5 årene har ikke formen vært noe særlig.  Litt til og fra, men lengre perioder med 30-50% sykemelding hvor jeg har gått hjem fra jobben og sovet i noen timer, for så å ha det forholdsvis bra igjen resten av dagen.

Det er har vært mange, mange prøver, sjekking av øyne, sjekking av balansen/krystallsyken, scanning og MR av hodet uten noen funn.  Så fikk jeg ny fastlege.  Han tok enda flere prøver og jommen.......  positivt utslag på Borrelia.

 Det betyr at denne eklingen ( som har bitt meg minst 2 ganger) har lagt igjen noe ugreier i kroppen min.  Aner ikke hva det betyr videre, men har nok en del å lære og lese meg opp på.

Så til noe litt hyggeligere.  Har vært misfonøyd med denne PC jeg bruker helt fra jeg fikk den i hus.  I går bestemte jeg meg og tok rett og slett å bestilte meg en ny PC.  Bestemte meg for større skjerm igjen og gleder meg virkelig til denne godbiten kommer i morgen.Pakket ned resten av alle sy og strikketing i dag, så ikke noen nye bilder før flyttingen er ferdig og ting pakket ut igjen, vil jeg tro. 

3 kommentarer:

 1. Oi, ikke greit nei, men bra de fant ut hva det var for noe i alle fall. Veldig bra med en PC som fungerer som den skal ja, i alle fall et stort irritasjonsmoment hos meg hvis jeg må plages med sånne tekniske ting...
  Forresten veldig mye fint inne på Quilteriet-bloggen din!

  SvarSlett
 2. Lykke til! Håper du kan få hjelp og komme tilbake i god form. Må i alle fall være godt å vite hva det er som har tatt kreftene dine. Håper du koser deg sammen med de du er glad i i jula :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk. Til tross for at det ikke finnes behandling i Norge, så har jeg bestemt meg for foreløpig å satse på det norske helsevesenet, så får vi ta det derfra. :-)

   Slett