lørdag 10. november 2012

November

Det går i bestillinger mot jul om dagen.  Litt annet også blir det tid til.  Har sydd en haug med små punger/sminkepunger.  Skal holde kurs i disse.  Dette blir det tredje kurset jeg holder denne høsten.  Hyggelig å være igang igjen som kursholder. 
Disse er forholdvis enkle å sy.  På kurset lærer man enkelt og greit hvordan man tilpasser størrelsen også.   Akkurat disse 2 er til salgs også.  kr. 200,- hvis noen ønsker seg en sånn.  Har faktisk to av hver type liggende klare.  Send mail hvis du har lyst på disse eller ønsker deg andre til deg selv eller kanskje som gaver til jul.  Har en del bestillinger på diverse motiver og personlige tekster, men rekker nok noen få til før vi skriver 24 desemeber.

Nå går høsten over i vinter.  Fargene blir mer enformige og naturen byr på andre opplevelser.

Det er utrolig vått der vi bruker å ta turene våre, men vi hopper og spretter rundt og finner noen spennende farger og bilder i det våte også.7 kommentarer:

 1. Hei.
  Så fine punger med ugler på :-)
  Koselig naturbilde du har tatt..
  God lørdag..

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Kjersti. Sitter akkurat og titter inne hos deg og forelsket med i juleduken din. lekker, lekker, lekkkkkkkker

   Slett
 2. Vill bara säga att jag tycker Du har sytt två jättefina toalettväskor som Du visar för oss här.

  Dollandesign

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, det var hyggelig Dollandesign. var akkurat innom deg også, og fant masse flott. Vil nok komme innom på besøk med jevne mellomrom.

   Hyggelig med nye "kjente"

   Slett
 3. Så fine disse var!

  Tusen takk for koselig kommentar hos meg :)

  Jeg bruker maljer fra Prym og i pakken er det med alt en trenger både til å lage hull i stoffet og sette i selve maljene. Trenger bare hammer og litt muskelkraft i tillegg :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig flotte disse uglene er :-) De har et hærlig utrykk og ikke minst farger.
  Takk for kommentar i min blogg. Selv er jeg på jakt etter kursholdere så skulle du ønske å ta turen ned til Porsgrunn så send meg en mail :-))
  Ha en finfin torsdagskveld!!

  SvarSlett
 5. Så nydelige ugler. Flotte sminkepunger.

  SvarSlett