lørdag 6. oktober 2012

Mye garn om dagen

Jeg får sydd litt, men det er strikkepinnene som virkelig får kjørt seg om dagen.  Manger litt blokking og montering, men skal få tatt et rush og vist frem godbitene. 

Men nå MÅ jeg bare vise frem bildet av det kommende prosjektet.  Gleder meg såååååååååååå til å sette igang.  TYNNE pinner og det originale franske garnet.
Strikker for harde livet på den litt kjedelige jakken jeg holder på med, men tror at denne bare må påbegynnes i morgen.  Garnet er Perfection fra Bergere de France.  Spent på dette garnet.  Blandingsgarn, men det passer meg flott for da blir ikke plagget så varmt.

I morgen skal modellen til neste sømkurs ferdigstilles.  Artig sak som jeg har forminsket i forhold til originalmønsteret ( har fått lov av eieren av mønsteret).  Har en stor modell som ser sånn ut


men den nye modellen blir i julestoff.  Litt spent på utfallet, men så langt ser det greit ut.  Så blir det å skrive om mønsteret til stort teppe og liten  duk på norsk, før kurset starter om et par uker.  Moro å komme igang med kurs igjen.  Det er så givende med glade kursdeltakere å hyggelige tilbakemeldinger.
2 kommentarer:

 1. Hei.
  Det blir en fin genser..
  Og det kurset tror jeg kan bli fint :-)
  God søndag..

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Kjersti. Har ikke kommet igang ennå. venter på oppskriften, men garnet har ankommet så jeg venter spent på å sette igang

   Slett