fredag 8. april 2011

Nyyyydelig

Har dere sett noe så vakkert?  Må hadet, bare må ha det.  Så hva gjør man da?.......... Leter desperat i garnlageret og hva finner jeg;  Lila Ludmila Lacegarn fra Wollmeise.  Må jo bare bli perfekt til dette. 
Ikke akkurat noe kjapt prosjekt, men planen er å sette igang på bilturen i morgen ( lørdag ).  Kanten nederst skal strikkes først.  Etterpå taes det opp masker hele veien og så strikker man oppover og feller 4 masker annenhver omg ( tror jeg ).  Kanskje ikke akkurat noe å ta med seg på jentetur, men jeg bare MÅ starte på det for å se om det blir så lekkert som det ser ut.

Mønsteret heter Rock Island og er laget av Jared Flood.  Kan kjøpes på hans hjemmeside  eller på Ravelry

4 kommentarer:

 1. Nyyydelig er vel bare fornavnet her Nina ;o) Skjønner at du bare må begynne. Kos deg på tur med nyydelig strikketøy !

  SvarSlett
 2. Takk, takk. kanskje ikke noe bilstrikketøy, men jeg setter i gang uansett. Skal avgårde å starte golfsesongen med venninner.

  SvarSlett
 3. Kjenner jeg blir litt misunnelig nå ;o) Har ikke spilt på 4 år, det mest pga lille frøkan vår, men nå har hun fått et par køller, så nå gleder vi oss til banen åpner på Oppegård ;o) Er på FB, send meg mail på kim.ski@online.no hvis du vil ha mitt fulle navn... Kos dere masse !

  SvarSlett
 4. Hadde ikke hodet til dette mønsteret akkurat nå. Tror konsentrasjonen min har tatt vårferie. Får finne det frem igjen senere, men rakk opp det som var gjort og la det bort for en stund

  SvarSlett