onsdag 22. september 2010

Leteaksjon

I går surret det helikopter rundt huset vårt og over skogen i mange timer.  Hundepatruljer satte av sted i skogen.  Klokken 21 på kvelden fant jeg ut på nettet at det var en dement mann som var savnet.  I dag tidlig fikk jeg plutselig en tanke om at dette måtte være faren til en venninne av meg.  Ringte med en gang klokken var passert 08.00 til henne og fikk bekreftet at det var ham.  Han forsvant 10.15 i går og var ennå ikke funnet
Jeg sa selvfølgelig at jeg gjerne ble med ut for å lete.  Er jo lokalkjent og de trodde han var i skogen.  Så.... klokken 09.00 møtte jeg min venninne og vi har vært ute å gått i skog og ved og rundt vann helt til klokken 16.00 Da ble vi enige om at vi måtte ha noe mat.  Det var utrolig mange som hjalp til.  Masse politi, Røde Kors, Hjelpekorpset, Hundepatruljer Seeking helikopter og politihelikopter,  Sivilforsvaret og mange lokale mennesker som bare ville hjelpe til.  Et utrolig apparat rundt leteaksjonenen.

Men............... 17,05 ringte telefonen.  Han var funnet, og I GOD BEHOLD.  Er det mulig at dette faktisk endte godt, 1,5 døgn etter at han forsvant?  De fant ham inne i Oslo.  jeg er sååååååååååååååååååååååå glad.  Tenk at det kunne ende godt!

2 kommentarer:

  1. Så godt at det endte bra, kan tenke meg at det har vært noen tøffe timer for mange!

    SvarSlett
  2. Supert at han kom til rette. Jeg forstår at du ble så glad både fordi han var faren til veninnen din og at du har vært med å lett. :)

    SvarSlett