søndag 15. november 2009

2 uker


Når denne dagen er over har jeg vært 100% røykfri i 2 uker!!!!! Det har gått utrolig greit. Merkelig i grunnen. Såpass enkelt har det vært at jeg lurer på når smellen kommer. Det kan jo ikke være så lett som dette, da hadde jo alle ( meg inkludert tidligere) sluttet for lenge siden.
Må jo skryte av kjærestemannen også. Han har også sluttet. For å synliggjøre hvor flinke vi er, putter vi 150 kroner på en glasskrukke hver dag. Dermed ligger det nå 2100 kroner på det glasset allerede.
Klapper litt for oss begge to og går løs på uke 3. Da også med nytt treningssenter fra i morgen av, så denne kroppen skal nok få gjennomgå i uken fremover.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med to uker begge to. Superflott gjort og jeg unner dere å bruke pengene dere sparer opp til noe som virkelig gleder dere begge! Hilsen røykfri på 16. året.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med å være røykefri i 2 uker. Kjempe bra, stå på, dette klarer du :) Utrolig lekre sjal og nydelige votter du har laget i innleggene nedenfor :) Ønsker deg en fin søndag :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Jeg sluttet 9.mars. Har ikke røyket siden.
  Vi sees vel på SnB snart?

  SvarSlett
 4. Takk alle sammen. Det går så greit, at jeg virkelig har tro på at dette skal gå fint videre også.

  Håper å komme meg på SnB, men med ny jobb i en butikk, regner jeg med at det blir litt for mye jobbing fremover, så det er vel fare for at strikketreff må vente til etter nyttår.

  SvarSlett
 5. Dette er da fantastisk. Jeg sluttet for ni år siden. Det var enkelt for meg, men jeg tror det er individuelt. Det høres greit ut for deg også. Det er mye penger å spare. Lykke til. :-)

  SvarSlett
 6. Så flink du har vært. Det går sikkert veldig bra, jeg sluttet for 6 år siden, og har klart det veldig bra. Trodde ikke jeg skulle klare det, men tror forelskelse og mye strikking reddet meg ;o)) Lykke til videre, heier på at du skal klare dette helt fint ;o)

  SvarSlett