mandag 11. februar 2019

Masse aktivitet

Masse, og masse, fru Blom, men et har da vært litt forskjellige.  Både på byrommet og litt rundt omkring.

Denne helgen har jeg for eksempel kost meg på Lillehammer sammen med 9 andre damer.  Vi har alle hatt med oss de gamle Singer Featherweight symaskinene våre og sydd på dem gjennom hele helgen.

Min maskine er en Featherweight 221.  Hun heter Gunilla,  er amerikansk og er født 15 august 1940.Jeg har sydd på et stort prosjekt som absolutt ikke er ferdig og dermed ikke vises frem.  I tillegg ble det 4 kaffedrikker og en Clam Up bag til meg selv av stoffer jeg kjøpte mens vi var på Lillehammer.

Via Lappemor på Tynset er jeg med på et stitcheryprosjekt, hvor vi syr et motiv hver dag i et år.  Eller....... det er i alle fall meningen med dette.  Jeg må vel innrømme at det går litt i rykk og napp, men jeg er nesten ajour og koser meg med dette.


Motivene er trykt på stoffet og jeg har valgt å sy med Aurifil 12 wt.  I pakken fra Lappemor fikk jeg med 20 forskjellige farger av tråden.  Jeg liker den veldig godt.  Den tilsvarer litt mer enn 2 tråder med Dmc garn.  Ettersom jeg bedriver endel vhåndsøm, søkte jeg etter flere farger i denne tråden og jeg skulle ikke lenger enn til Meretes Quilteloft før jeg fant denne herligheten.

Kan man bli annet enn glad når man ser alle de flotte fargene?

Før jeg dro til Lillehammer fikk jeg endelig igang broderimaskinen min igjen.  Pga dataproblemer med programmet har den ikke vært i bruk på over 3 år, tror jeg.  Jeg tok et siste forsøk på å få igang dataen igjen, og denne gangen fikk jeg det faktisk til.  Da måtte jeg jo bare lage navnelapper til alle som skulle på Featherweighttreffet.
Da jeg holdt som mest på med maskinbroderier elsket jeg designene fra Urban Threads.  Og de er fremdeles i en klasse for seg selv, synes jeg.  
Ettersom jeg har sydd en ulv (forrige innlegg), måtte jeg jo bare prøve meg på dette broderiet også.  Synes den ble kjempeflott, så får vi bare se hvor og til hva den blir brukt.


Litt av hvert annet:

 En liten bolle er sydd.  Tja......... ikke mitt favorittmønster, men den brukes til litt forskjellig og står på kjøkkenbenken til fri avnyttelse.


 Jeg har fått brodert ferdig denne søtnosen.  Jeg bare elsker disse Hanna Dale broderiene fremdeles og er godt igang med det neste.  Denne gangen en rødstrupe.


 Lek med Log Cabin.  Eget mønster som jeg vurderer å lage om til et kurs, men det vil nok ta litt tid.


En kjole med store, gode lommer og stooor hals har blitt til.  Deilig på ha på, men kanskje litt feil med så mye blomster på en vinterkjole.  Ja, ja....... den ble som den ble, og deilig å ha på er den i alle fall.Det er også kommet nye broderier i nettbutikken.  Her er en liten "teaser" på noen av de nye broderiene.

Da håper jeg og ønsker at alle har en flott februar og at vi "sees" igjen snart.


Nå er det en som absolutt vil benytte seg av det flotte været vi har i dag, så da er det på med piggsko og boblejakke og ut på en tur i solskinnet


2 kommentarer:

 1. Nikmati Promo Natal 2019 Dan Semangat Tahun Baru 2020 Bersama kami di BOLAVITA dengan berbagai hadiah yg super menarik dan pastinya cukup menggiurkan untuk anda...

  Untuk Infomasi Lebih Lanjut Bisa Hub kami Di :
  Wechat : bolavita
  Line : cs_bolavita
  WA : 0812-2222-995
  Link : www.855sm.live

  Ayo segera daftar dan Menangkan Hadiah nya :)

  SvarSlett