torsdag 30. mars 2017

Livet smiler

Våren er jo bare så utrolig.  Ja.................. jeg vet at det ikke føles som vår over alt, men her hos oss er det vår overalt. 
Søndag ble solstrålen Even Matheo døpt i Ski gamle middelalderkirke.  20 grader og sol ute.  Det ble en utrolig flott dag.


 Og hva er så dette "ugresset"?  Det er selvavlede tomatplanter.  Jeg tok å skar en skive av en tomat, la den på litt jord og strødde ca 1/2 cm jord over skiven.  To uker etter kom plantene opp og i går pottet jeg dem om.  Valgte meg 6 planter og håper de skal gi mange tomater i sommer  :-)


Sist helg var det årsmøte i Norsk Quilteforbund på Sundvolden Hotel.  For en fantastisk helg ( til tross for masse jobbing) med inntrykk, flere hundre likesinnede, staselig utstilling og enorme mengder med fristelser i butikkene som var der.

Før det hele satte igang var jeg på kurs med Sylvi Ruud .    Vi var 11 damer.  Samme utgangspunkt, men dette er "tenk selv kurs" og du vil ikke tro hvor forskjellige veskene ble.  Skulle virkelig ikke tro vi hadde vært på samme kurs.  Kan virkelig anbefale Sylvi, både som kursholder og som foredragsholder.
Her er mitt resultat.  Man lærer underveis og noen forandringer i fasong, lommer o.l. blir det på neste veske, men jeg lærte så utrolig masse og er faktisk veldig fornøyd med vesken.


 Pynten er et gammelt smykke som ikke brukes lenger.

Passpolert lomme på baksiden.  Jeg ville ha frem litt fòr, så jeg lot kanten oppe på lommen vises.

Hvis du ikke har vært på Årsmøtet til Norsk Quilteforbund, eller faktisk ikke er medlem, så går du glipp av en hel masse.  Meld deg inn ( HER )  og pass på å holde av datoene til neste års møtehelg.  Den er satt til 16 - 18 mars 2018.  Skriv det inn i kalenderen like godt med en gang.  Quilteforbundet er faktisk 30 år neste år, så det er bare å glede seg.

På Quilteriebloggen har jeg i dag lagt inn link til mønster på et superlekkert teppe.  Stikk innom å ta en titt.  Mange linker og mye å kose meg med.  Quilterietbloggen


Da ønsker jeg alle fortsatt flott vår, uansett hvor i landet du befinner deg.  Stopp opp, se deg om gled deg.  Gled deg over de små ting og dagene dine blir fyllt av gode opplevelser.2 kommentarer: