onsdag 12. november 2014

Kurshøst

Det har vært en aktiv kurshøst så langt, og det fortsetter en stund videre.  Supermoro med så aktive og interesserte kursdeltakere.

Det første kurset som er avsluttet så langt er kurset jeg holdt for noen av de blide damene i Nordstrand og Bekkelaget Quilteklubb, NBQL.  De skulle sy stjernebuer, og jøss......................... de sydde.  Har vel aldri sett et mer produktivt kurs noen gang  :-)  Her kommer et knippe bilder fra underveis og til slutt.
Bare buene som mangler

Quiltingen er igang

Klar for å kreere buer

Kari i dyp konsentrasjon  :-)

Hege er i gang med buene

Tove hadde ferdig opptil flere løpere før kurskveld nr 2

Og der var buene på plass

                               For en gjeng.  Takk for hyggelig kvelder på Nordstrand

Også Poinsettia kurset jeg har holdt hos Nåløyet på Ski er ferdig.  Her ble det også utrolig mange flott arbeider og mange AHA opplevelser på at buesøm ikke er noe å være redd for. Blokkene i seg selv er store.  Hver blomst måler ca 50 cm x 50 cn.  Med en ekstra bred kant blir det fort en flott duk.
Nydelig løper hvor jeg desverre ikke klarte å få frem de flotte stoffene.  De er gylne alle sammen og gir et fantastisk eksklusivt preg.

Får jo gjort litt hjemme også.  Her er et bilde av et lite veggbilde, som ikke er helt ferdig.  Det er klart  til å henges opp nå, men har ikke husket å ta bilde av det ferdig  :-)På Facebook er jeg medlem av en haug med grupper og en av dem er Bittamis Adventsmysterie.  Vi vet at det skal bli et skjerf, men hvordan det skal bli til slutt vet vi ikke.  Det kan strikkes i to farger, en bunnfarge og mange mønsterfarger eller rett og slett som et resteskjerf.  Jeg har valgt restevarianten og bruker et knippe alpakkarester jeg har liggende i grått, turkis og lilla.  Det er litt ujevnt foreløpig, for de har ikke samme tykkelse, men det er ikke verre enn at når det blir lagt i vann og blokket etter at det er ferdig, så blir det nok bra. 

Vi får en del av mønsteret ca annenhver dag.  Like spennende hver gang å se hva det er man skal strikke de kommende dagene.


Til tross for at høsten ahr satt i, så må man jo bare ut på tur.  Ikke alltid turen trenger å være så lang.  Denne gangen ble en liten bit av Kysttien besøkt.

Mellom Bekkensten og Bålerud ( Roald Amundsens hjem) på Svartskog har noen sherpaer lagt til rette for en tursti langs sjøen.
 Steintrapper på de ulendte stedene gjør turen grei å gå
 I enden kommer man til Roald Amundsens hjem som ligger iddylisk til ved sjøen på nydelige Svartskog.
 Til tross for at turen ble gått søndag 9 november, blomstret dagognatt blomstene.  Ganske utrolig


Vi har klart å få klemt inn en helg på hytta også.  Selvfølgelig var en av symaskinene med.  Måtte bare lage en modell til et kommende kurs over nyttår.  Her ser dere litt ev den, og med litt kreativ quilting på de åpne feltene, syntes jeg denne ble veldig bra


 Her er starten.  Hadde ikke en helt klar plan i hodet før jeg startet, men utviklet den etterhvert.  Resultatet henger forøvrig hos Nåløyet en stund fremover.

Ettersom jeg ikke har noen nye bilder av Lille Gull denne gangen får Caddie gjøre nytten.  Ligge i sengen er ikkke lov, men det hender vi letter litt på reglene og da er det en som vet å benytte seg av muligheten. 
Ønsker dere alle en flott uke fremover

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar