søndag 20. april 2014

Påske

I år blir påsken feiret hjemme.  Med nylig operasjon og dertil ikke lov til å spise noe annet enn flytende føde i 2,5 uke, så er det greit å holde seg hjemme.  Ikke spesielt mye overskudd, så det blir mye tid ved symaskinen og i strikkekroken.

På symaskinen har det kun vært en prosjekt i gang, og det er stort.  Dobbelt sengeteppe faktisk.  Det har jeg aldri tidligere sydd, men da jeg så dette kitet fra Trådsnella på Lørenskog bare måtte jeg.

Mønsteret ser sånn ut:

 Her er farene jeg skal bruke.  Jeg har sett et bilde av disse brukt i denne quilten og det falt bare rett inn hos meg.  Jeg pleier ikke herme etter andre, men dette MÅTTE jeg bare sy. Jeg kjenner at det nå begynner å bli litt kjedelig.  Utrolig mange biter som skal sammen.  Men det nærmer seg.  Gleder meg til å plassere dem og sette sammen det hele.  Dette skal avgårde til quilting også.  Jeg har alltid quiltet selv, men dette skal andre få leke med.


Min Laneway som jeg viste i forrige innlegg er ferdig.  Den er vasket og ligger nå til tørk.  Så da var det bare å innvilge et ønske.  Retro er in igjen og min svigerdatter ønsket seg en ballongbuks/shorts til Lille Gull.  Her ser dere et bilde av en utgave jeg fant på strikkesiden på Facebook.  Her skulle den strikkes i lys lilla, men ettersom det er stngt i påsken, blir min nå påbegynt i fersken farge.  Garnet er Lille Lerke fra Dale.  Et utrolig deilig garn, både å strikke av og å ha på seg.
 


Her er originaloppskriften fra 1954 kan deles så her kommer den hvis andre har lyst til å prøve seg.


2 kommentarer:

  1. Ja litt lapper til teppet ser jeg..blir fint å se det ferdig :-)
    Så fin strikkebukse du har laget, flink er du :-)
    Fin dag :-)

    SvarSlett
  2. Takk Kjersti. Jeg er også spent på teppet ferdig. Utrolig mange sømmer på dette. Nesten ferdig med alle stjernene, så er det en tynn stripe bakgrunnstoff rundt alle, før det kan sys sammen.

    SvarSlett