søndag 23. mars 2014

Deilig.

Jeg bevilget meg en feriedag da jeg så den flotte værmeldingen før helgen og pakket bilen full med stoff og garn og reiste på hytta.  Bare meg å lille firbente samt Sønnen av Jo Nesbø på lydbok.  Gjett om jeg skulle kose meg?

Jeg hadde med stoff til mange prosjekt ettersom jeg ikke klarte å bestemme meg for hvilket jeg skulle starte på.  Trodde egentlig jeg skulle sy husene i Vinterbyen fra AnnaKa, og hadde med massevis av røde og grå stoff som jeg ville ha i det teppet.  Men nei.............  det ble ikke det denne gangen.

 Her er mønsteret, men altså ikke det som ble startet på denne gangen.

Derimot måtte jeg bare prøve den nye linjalen min. Lemoyne Star.   Så utrolig mange som snakker om den om dagen og som prøver den på egenhånd eller på kurs.  Så jeg satte igang med de blå stoffene som var tiltenkt dette prosjektet.


Og  her er resultatet.  Toppen er i alle fall ferdig.   I utgangspunktet skulle det være enda flere stjerner, men jeg må vel innrømme at jeg synes det var litt kjedelig søm.  JA, det blir fint og den var grei å bruke, men jommen var det tidkrevende.  Så jeg sluttet med denne størrelsen.  Den største stjernen, øverst til venstre, er 12"  ( ca 30 cm).  De minste er 4"  ( 10 cm)
  Teppe skal få bli et veggteppe som er beregnet på veggen på et av soverommene på hytta etterhvert. 


 Og så til overraskelsen denne helgen.  Fredag formiddag fikk jeg en telefon og noen timer senere ankom dette sjarmtrollet på besøk til bestemor og ble til lørdag kveld sammen med mammaen og pappaen sin.  Gjett om det var koselig. 


 Et lite bilde fra et par dager før helgen også.  Da våknet vi opp til snø, men heldigvis var den borte igjen etter et døgn. 


 I forbindelse med omlegging av kost og utelukking av en del matvarer, så sto en stor nedtrapping av kaffe og te også på planen.   Så da har jeg vært på jakt etter "lovlig" te.  Denne var faktisk helt grei.
Så til slutt.................... junior er tilbake på jobb i USA igjen.  Som caddie må man være alsidig  :-).  Her som fotograf for spillerne.  Cheyenne Woods og Danielle Kang. 

Ja............ jeg er god på å starte ting om dagen.  Da jeg kom hjem fra hytta hadde det kommet stoffpakke og mønster.  Så nå har jeg sittet og tegnet deler til et valmuebilde.  Skal vise litt mer i morgen når det kommer litt stoff med i jobben.

2 kommentarer:

  1. Lekkert teppe du har laget :-) Liker kombinasjon av store og små stjerner

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Tone. Liker denne typen tepper. Lager blokkene og ser om jeg får puslet dem sammen til slutt. :-)

      Slett