mandag 28. oktober 2013

Høsten har kommet

Plutselig merket vi at høsten var kommet.  Etter en fantastisk sommer og høst, kom uværet med blåst og regn.  Da er jeg glad for at jeg har glede av håndarbeid.  Hva bruker andre denne årstiden til hvis de ikke kan skape noe?

For 5,5 år siden solgte vi huset vårt og flyttet inn i en leilighet vi skulle leie en kort periode før vi fant noe vi ville kjøpe.  Der stortrivdes vi, faktisk så godt at vi har blitt der i 5,5 år.  Nå skulle eieren flytte inn selv, så da var det å finne seg noe.  Vi hadde flaks.  200 meter unna der vi bor ble det lagt ut en leilighet, ganske lik den vi leier, til salgs.  Vi tenkte oss om et par dager, la inn bud, og FIKK DEN.  Og ikke minst............................ vi får den i midten av desember.  Så deilig!  Da slipper vi å mellomlagre oss og tingene våre.  Kan bare flytte rett fra den ene til den andre  :-)

 Terrasse

 Nåværende stue i ny leilighet


Fikk ryddet litt og gjort ferdig noe som har ligget i påvente av knapper o.l..  Må jo få det ferdig før det lille gullet har vokst ut av plaggene.  

 Nesten fornøyd, men litt mange masker i stolpen.  Regner med at det jevner seg ut ved første vask.

 Enkle votter i Alpakka Silke fra Sandnes.  Lagde en hullbord så man kan knyte litt.  Votter har jo unektelig en tendens til å dette av.

 Hullmønstret jakke, ønsket av mammaen for lenge siden.  Strikket i Lanett.

Selvfølgelig måtte vi ut å levere plaggene ( en unnskyldning for å løpe ned dørene deres ).  Noen koser seg sammen, kan man si  :-)   2 mnd og stor jente nå


Smilet er også på plass nå.  Bestemors ablegøyer fremlokker smil, men litt ustøtt kamera.

Min yngste sønn jobber som profesjonell caddie (golf) ( en av to norske i verden).  Den siste måneden har de vært å spilt i Kina,  Korea, Taiwan og Malaysia.  Han er ansatt av Caroline Hedwall fra Sverige.  Etter 3 gode uker i Asia, toppet de det hele med en 3 plass denne helgen.  Fantastisk bra jobbet.
Nå kommer han hjem noen dager før ferden går til Mexico, Florida og til slutt Dubai, før det blir juleferie.  Moro å følge med.


Nå kan vi se frem til ny leilighet, snart jul, men før det FERIE.  Vi skal en uke på golfferie til Tavira, Portugal.  Lenge, lenge siden jeg har vært i vakre Portugal.  Denne gangen skal vi til Tavira.  Der har jeg ikke vært tidligere, men det ligger på Algarvekysten og ser nydelig ut.
 Ser frem til god sjømat, varmere vær, golf og koselig selskap.  Ikke mange dagene før vi reiser nå  :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar