tirsdag 18. juni 2013

Sytid

Skulle ønske meg en ukes fri foran symaskinen.  Har sååååååå mange prosjekter jeg gjerne skulle startet på.  Og helst noen jeg skulle ha avsluttet også.

Tok meg en alenehelg på hytta og koste meg masse.  Startet på Trådsnellepledd til meg selv.
 Teppe er sydd i Moda stoff, men desverre hadde jeg alt for lite.  Skal sende en mail over til butikken i Fort Myers, Florida og høre om de har flere Jelly Rolls igjen av disse.  Kan selvfølgelig sy det hele med 4 ruter sneller og gitterverk mellom, men det er ikke det jeg har sett for meg, så håper på å få kjøpt mere.

Kjøpte et mønster på nettet, men hadde ikke printet ut maler o.l. før hytteturen.  Måtte likevel bare teste ut litt.  Her er testen.  Ble jo ganske fin.  Nå har jeg sydd 12 andre 8 kanter som mangler gitterverk.  De er i rosavarianter og skal bli et teppe til det kommende, første barnebarnet  :-)   Lover bilder når det er sydd sammen.Dette er en matrialpakke jeg også kjøpte i USA.  Den kom med mønster og krever en spesiell linjal, som jeg har kjøpt tidligere.  Ikke noe spesielt, men kjøpte litt forskjellige mønster som krever den linjalen.  Tenkte jeg skulle lære meg den ut og inn, så jeg kan bruke den effektivt.  Mange, mange muligheter med den.  Det er denne linjalen jeg tester om dagen.
Jeg har tisligere lagt ut denne samt en bok med et teppe jeg har tenkt til å sy, men jeg har foreløpig ikke funnet stoff jeg ønsker å bruke til det teppe.

I tillegg har pingvinteppe fått på alle kantene og ligger nå klart for vattering og quilting.  Jeg ser at det samler seg opp mye som skal quiltes, så jeg tror nok jeg må ta meg sammen og få gjort en innsats på den fronten.  Egentlig ganske mye fint som ligger klart for quilting. 

Ha en flott sommer videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar